Qui som

Qui som

Remeiets neix fruit de la il·lusió, l’empenta i la passió dels seus creadors, convençuts que la natura i els remeis naturals contribueixen a una millora de la qualitat de vida.
Antigament les remeieres feien un llarg camí per proporcionar salut a qui ho necessitava. Amb el mateix convenciment, i recolzats per l’evidència científica, Remeiets apropa a les llars els millors remeis naturals.

A Remeiets hi trobem la Rosa, infermera, fitoterapeuta i herbolària.

Barreja d’intuïció, rigor científic i amor per les plantes.

I en Roger. Distribueix oli d’oliva verge extra de la cooperativa de Granyena de les Garrigues, el poble del seu avi. Particulars, botigues, restaurants, exportacions. Si vols bon oli, contacta’l (686 51 78 14).

Com ho fem?

Pagament Segur

A remeiets.cat ens prenem molt seriosament la seguretat, per això aquesta pàgina està sota el protocol d’encriptació SSL durant tot el procés de navegació i compra.

Enviament gratuït

Totes les comandes d’import superior o igual a 59€ gaudiran d’enviament gratuït sigui quina sigui la seva destinació!

T’ho entreguem allà on siguis!

Enviem la teva comanda a la destinació que desitgis (a casa, a la feina…) i podràs fer el seguiment de l’enviament en tot el procés.

Suport al client

Si tens algun dubte sobre la teva comanda o quelcom per preguntar, no dubtis a contactar-nos al telèfon 620 46 82 89 o a l’e-mail info@remeiets.cat. T’atendrem amb molt de gust!