Qui som

Remeiets neix fruit del convenciment que la natura i els remeis naturals contribueixen a una millora de la qualitat de vida.
Antigament les remeieres feien un llarg camí per proporcionar salut a qui ho necessitava. Amb el mateix convenciment, i recolzats per l’evidència científica, Remeiets apropa a les llars els millors remeis naturals.

A Remeiets hi trobem la Rosa, infermera, fitoterapeuta i herbolària.

Barreja d’intuïció, rigor científic i amor per les plantes. Si véns a la parada, t’oferirà assessorament personalitzat i un tracte familiar i proper.

Som un equip altament preparat i format i coneixem perfectament les propietats naturals de cadascun dels productes que venem. És un projecte que neix de les ganes descobrir i mostrar les propietats que ens ofereix la natura mitjançant herbes, preparacions, tes, espècies… a les llars.

Rosa és la cara visible de Remeiets i és infermera, fitoterapeuta i herbolària i té una barreja d´intuïció, rigor científic i amor per les plantes. Des de Remeiets, podem oferir-te assessorament personalitzat i un tracte proper i familiar.

Com ho fem?

Pagament Segur

A remeiets.cat ens prenem molt seriosament la seguretat, per això aquesta pàgina està sota el protocol d’encriptació SSL durant tot el procés de navegació i compra.

Enviament gratuït

Totes les comandes d’import superior o igual a 69€ gaudiran d’enviament gratuït sigui quina sigui la seva destinació!

T’ho entreguem allà on siguis!

Enviem la teva comanda a la destinació que desitgis (a casa, a la feina…) i podràs fer el seguiment de l’enviament en tot el procés.

Suport al client

Si tens algun dubte sobre la teva comanda o quelcom per preguntar, no dubtis a contactar-nos al telèfon 620 46 82 89 o a l’e-mail info@remeiets.cat. T’atendrem amb molt de gust!