Accessoris, Packs

Estris per facilitar-te la preparació d’infusions i tes. De paper, acer inoxidable o ferro colat, d’un sol ús o permanent. Descobreix el teu estil! Tenim teteres, infusors, filtres, bosses d’alta qualitat i de tot tipus per emmagatzemar herbes, tes o aliments, i també comptagotes d’ús terapèutic o cosmètic per a la preparació d’olis vegetals i essencials o flors de Bach.
També trobaràs articles agrupats en lots perquè puguis regalar productes naturals d’alta qualitat a les persones que més estimes.

Mostrant l'únic resultat

Mostrant l'únic resultat

Realitza les millors infusions amb els nostres accessoris

Descobreix els millors accessoris i lots, per facilitar l'ús d'infusions i tes, tant per a ús propi com per regalar a qui vulguis. A la nostra botiga en línia trobaràs opcions per a tots els gustos i amb un disseny cuidat i que durarà molts anys; teteres, infusors, filtres, bosses de gran qualitat, llocs per emmagatzemar tes, herbes o aliments i també comptagotes, per a l'ús terapèutic de molts dels nostres remeis naturals. També podràs fer-los servir per a un ús cosmètic per a la preparació d'olis essencials, vegetals o flors de Bach. Així mateix, trobaràs productes en lot, perquè els puguis regalar, al costat d'algun dels nostres productes naturals.