Termes i condicions

Realitzar una compra a remeiets.cat implica conèixer i acceptar les condicions detallades a continuació.

remeiets.cat, remeiets.com i remeiets.es pertanyen a Rosa Moliner Gilberga, 46971835Q.

Adreça: MERCAT CENTRAL SABADELL, Parada 74, Plaça del Mercat, 1, 08201,Sabadell, Barcelona

Remeiets és el nom comercial i la marca registrada.

Important: Remeiets no dóna consells mèdics ni recepta cap tipus de tractament per problemes de salut físics o mentals sense el consell d’un metge. La intenció del web és oferir informació de caràcter general sobre remeis naturals, fitoteràpia, nutrició, dietètica i tot el que té a veure amb la natura. Remeiets no assumeix la responsabilitat de l’ús que se’n pugui fer.

Remeiets es reserva el dret a revisar i modificar els productes oferts i les seves tarifes i promocions. Es garanteix el preu i les promocions indicades dels articles triats pel client en el moment de formalitzar la seva comanda. Aquests preus s’entenen sempre amb I.V.A. Inclòs.

Un cop realitzada la comanda pel client, s’enviarà via e-mail la confirmació, indicant el termini de lliurament, comptant a partir de la recepció del pagament.

No tots els productes estan en estoc permanent, si per aquest motiu la comanda ha de trigar més dies del previst a arribar al client, aquest serà informat immediatament del plaç d’entrega.

Els terminis de lliurament seran de caràcter orientatiu, i la seva modificació no implicarà l’anul·lació de la comanda.

COM COMPRAR

Per realitzar una compra a Remeiets només cal que triïs els productes que desitgis i cliquis l’opció ‘Comprar’.

Un cop afegits al cistell, pots seguir comprant, o clicar ‘Veure la cistella’ o ‘Finalitzar compra’ per passar per caixa i procedir al pagament.

A la cistella hi visualitzaràs els productes que has seleccionat, amb el seu import I.V.A inclòs. A sota hi trobaràs el Total de la cistella, amb l’import dels productes, l’enviament i l’I.V.A.

Aquí pots escollir el tipus d’enviament, o bé passar a recollir la comanda els dies i llocs assenyalats.

Clicant Anar a caixa, hauràs d’indicar els Detalls de facturació (Nom, cognoms, adreça, telèfon, e-mail, etc) i l’adreça d’enviament, si és diferent a la mencionada per la facturació.

Comprova que les teves dades personals siguin correctes, així com els detalls de la comanda, tria el mètode de pagament (TPV Virtual o Transferència Bancària).

Si tries el mètode de pagament TPV Virtual, accediràs a la plataforma de pagament segur del Banc Sabadell.

Si tries Transferència Bancària, t’apareixerà el num. de compte IBAN on realitzar la tranferència:

ES21 0081 0045 7800 0169 7980 – Banc Sabadell

Aquest procés és més lent, ja que no es realitzarà l’enviament de la comanda fins que l’import s’hagi ingressat al compte. Recomanem enviar el justificant de pagament per agilitzar el procés.

Cal indicar noms i cognoms o raó social de l’ordenant.

Les despeses ocasionades per una transferència aniran a càrrec del client.

No es contempla el pagament contra reemborsament.

DESPESES D’ENVIAMENT

Remeiets confia l’entrega de les seves comandes a una empresa de transports avesada a aquests tipus de servei.

Les tarifes varien en funció de l’import de la comanda:

IMPORT COMANDA PROVINCIAL (BCN) NACIONAL BALEARS
Menys de 69 € 7 € 8 € 22 €
Més de 69 € ENVIAMENT GRATUÏT ENVIAMENT GRATUÏT ENVIAMENT GRATUÏT

ENTREGUES I RECLAMACIONS

La comanda s’entregarà en el plaç d’1 a 4 dies laborables, segons disponibilitat d’estoc i començant a contar a partir d’haver rebut correctament el pagament.

Es realitzaran un total de 2 intents d’entrega a l’adreça indicada, amb avís d’entrega el primer intent fallit.

En cas que no s’hagi pogut entregar amb 2 intents, s’indicarà al client l’adreça de l’agència més propera on podrà recollir la seva comanda.

El client disposarà de 15 dies per recollir-la.

Passats els 15 dies la comanda passarà a ser propietat de Remeiets, i el client disposarà d’un màxim de 15 dies més per reclamar l’import de la comanda.

Si així ho demana el client es retornarà el 90% de l’import per poder fer front als costos de gestió, i les despeses d’enviament, tant d’anada com de tornada, aniran a càrrec del client.

Per fer qualsevol reclamació es disposarà d’un màxim de 24h, a contar a partir de la recepció. Aquesta s’haurà de comunicar a Remeiets a través de telèfon o e-mail.

Remeiets valorarà el cas amb la màxima brevetat possible per mirar de resoldre qualsevol tipus d’incidència.

ANUL·LACIONS

Un cop realitzada una comanda podrà anul·lar-se dins un màxim de 12h, sempre que aquesta no hagi sortit cap a la seva destinació.

En cas d’anul·lació de comanda, i aquesta haver sortit cap a destinació, les despeses d’enviament correran a càrrec del client, tant les d’anada com les de tornada, i es retornarà el 90% de l’import de la comanda per cobrir despeses de gestió amb un mínim de 10€ i només en cas que aquesta sigui retornada exactament tal i com va sortir cap a destinació, és a dir, sempre que es trobi en bon estat, en el seu embalatge i sense desperfectes ni manipulacions.

CANVIS I DEVOLUCIONS

Una comanda en la seva totalitat o part d’aquesta tan sols podrà ser retornada o canviada en cas que així es comuniqui prèviament a Remeiets.

Aquest comunicat de canvi o devolució, via telèfon o e-mail, té un plaç de 24h a contar des de la seva recepció.

Remeiets valorarà el cas amb la màxima brevetat possible per mirar de resoldre qualsevol tipus d’incidència.

No s’admetran canvis o devolucions un cop oberts els productes.

Els productes s’hauran de retornar en el mateix estat en que s’han rebut, sense manipular.

Qualsevol manipulació anul·la la possibilitat de canvi o devolució.

Remeiets es farà càrrec de les despeses originades en cas de ser responsable d’una entrega on la comanda, o part d’aquesta, sigui incorrectament entregada.

PROTECCIÓ DE DADES

D’acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, les dades personals dels clients s’inclouran en un fitxer titularitat de Rosa Moliner Gilberga amb l’objectiu de mantenir les relacions comercials.

Si el/la client/a desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, s’ha d’adreçar per escrit a Rosa Moliner Gilberga, NIF: 46971835Q, MERCAT CENTRAL SABADELL, Parada 74, Plaça del Mercat, 1, 08201,Sabadell, Barcelona, per correu electrònic a info@remeiets.cat o telèfon: 620 46 82 89.