Pasta de curri vermell, l’espurna que necessites per condimentar i aromatitzar els teus plats

Gaudeix del sabor inconfusible del sud-est asiàtic La pasta de curri roig és un producte condimentat i aromàtic originari de la cuina tailandesa. Es prepara triturant i barrejant ingredients frescos i secs com ara xilis vermells frescos, all, gingebre, xalotes, coriandre, arrel de coriandre, ratlladura de llimona kaffir, pasta de llagostins, herba llimonera i espècies […]

Remeiets; el teu herbolari de confiança a Sabadell

Equip especialitzat en fitoteràpia La fitoteràpia és una pràctica terapèutica que utilitza plantes medicinals amb propietats curatives per prevenir, tractar i millorar diverses condicions de salut. Aquesta disciplina es basa en l’ús de les propietats biològiques i químiques de les plantes per promoure el benestar i la salut de les persones. Les plantes medicinals del […]

Gingebre confitat; una solució natural contra el mareig

Un producte que neutralitza els àcids estomacals El gingebre confitat és àmpliament reconegut per les seves propietats medicinals, entre les quals s’inclou la seva eficàcia com a remei natural contra el mareig. Aquest deliciós i aromàtic ingredient ha estat utilitzat durant segles en diverses cultures com un tractament per alleujar les nàusees i el malestar […]

Vainilla en branca; un element clau en la pastisseria i la cuina gourmet

L’ingredient perfecte per a l’elaboració de plats dolços i salats La vainilla en branca, originada de l’orquídia Vanilla planifolia, és una font excepcional de complexitat aromàtica i gust deliciós que pot elevar significativament la qualitat de tota mena de preparacions culinàries, tant salades com dolces. Com utilitzar la vainilla en branca a la cuina? La […]

10 passos per gaudir de l’autèntica paella valenciana!

Espècies per a paella; aroma, color i molt de gust! Si sempre has volgut aprendre a cuinar una paella valenciana, avui estàs de sort! Agafa paper i bolígraf, perquè t’explicarem, pas a pas, com elaborar aquest plat tant deliciós. A més, utilitzarem un preparat d’espècies per a paella que donarà el toc màgic per aconseguir […]

Farigola: Molt més que una herba aromàtica

La farigola, pertanyent a la família de les Lamiàcies, no només és una herba aromàtica versàtil a la cuina, sinó també un tresor botànic amb nombroses propietats medicinals capaces de transformar la teva salut. Aquests beneficis es despleguen gràcies als seus compostos antioxidants, com el timol i el carvacrol. Carvacrol i Timol; Compostos de la […]