Pren nota. Aquestes són les millors espècies per al teu brou de peix

El millor truc per a fer una bona sopa de peix, a més de triar una matèria primera de qualitat, és amanir-la bé. A l’article d’avui t’expliquem quines són les millors espècies per al brou de peix i què aporta cadascuna d’elles a aquesta mena de brou.

El rap i el lluç poden ser bones opcions, però pots triar peix blanc al gust i deixar-te assessorar per la teva peixateria de confiança. Per a obtenir un bon brou de peix és important aprofitar els punts de més sabor, com els caps, l’espina i la pell del peix, així com les peles dels llagostins, per exemple. I una altra cosa que no has d’oblidar, si vols que quedi boníssima, són les espècies per al brou de peix.

Per què s’aconsella afegir espècies en un brou de peix?

Les espècies per al brou de peix realcen el sabor i aporten aromes i tocs saborosos, que marquen la diferència. D’altra banda, també són nutritives i aportaran grans avantatges en el teu organisme.

Llorer; El llorer no pot fallar i és que és un clàssic en la gastronomia mediterrània. S’utilitza per a aromatitzar tot tipus de plats; sopes, pasta, guisats… Té grans propietats digestives i expectorants i és un gran remei per al malestar digestiu i els problemes bronquials.
Pebre vermell dolç; S’obté mitjançant un procés d’assecat i molta de diferents varietats de pebrots vermells. De color vermellós i sabor dolç, és un ingredient bàsic a la cuina i una de les millors espècies per al teu brou de peix.
Farigola; Es tracta d’una planta medicinal que té grans propietats curatives; Antisèptica, digestiva i antiespasmòdica… Posar-hi una branqueta a la teva sopa t’aportarà un gran benestar i a més té una aroma i un sabor únic.
Safrà; El safrà és una de les espècies millor valorades de tot el món i, encara que acostumem a utilitzar-lo per a la paella, també és un ingredient utilitzat en guisats i sopes.
Pebre negre; Una espècia que no pot faltar en cap plat i és que té un sabor intens, que dona aquest toc perfecte a salses, embotits, carns, peixos, sopes…
All granulat; L’all en pols és una espècia ideal per a molts plats i té grans virtuts medicinals. Afegir-lo a les teves preparacions et permetrà millorar la hipertensió, el colesterol, destruir fongs i bacteris i és indispensable en qualsevol sofregit, per a acompanyar carns, salses, peix, carn, sopes…
Coriandre; Un condiment que prové del sud-est asiàtic i que és ideal per a amanides, sopes i preparacions culinàries originàries de la gastronomia índia, tailandesa, marroquina i sud-americana. Té propietats antisèptiques, antiinflamatòries i diürètiques i donarà un toc distintiu a la teva sopa de peix.
Si vols atrevir-te amb nous sabors amb les espècies per al brou de peix, t’animem a visitar la nostra botiga en línia d’espècies, a www.remeiets.cat.